Üdvözlünk a SINOSZ jelnyelvi képző központjában!

Intézményünkben több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött el a jelnyelv oktatásának folyamata. Napjainkra létrejött a SINOSZ jelnyelvi képző központja, mely a jelnyelv oktatására és vizsgáztatására, jelnyelvi tolmácsok és jelnyelvi oktatók képzésre szakosodott, és Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik.
A SINOSZ szigorú minőségirányítási rendszer szerint végzi jelnyelvoktatási és jelnyelv vizsgáztatási tevékenységét.
A hozzánk beiratkozók magas színvonalú jelnyelvi képzést kapnak, melyet saját fejlesztésű tananyagunk és magasan képzett, gyakorlott anyanyelvi jelnyelvtanáraink biztosítanak. Hallgatóink részére korrekt, széleskörű információkat nyújtanak, és precíz adminisztrációt biztosítanak segítőkész kollégáink.

Jelnyelvi képzéseink célja:

  • A hallássérült és a halló társadalom közti kommunikációs gát csökkentése.
  • Pozitív irányú társadalmi szemléletváltás, az előítéletek csökkentése, a siketkultúra bemutatásával a hallássérültek világának elfogadtatása.
  • Minden érdeklődő számára biztosítani a jelnyelv megismerésének lehetőségét.
  • Jelnyelvi tanfolyamainkon minőségi jelnyelvoktatással megfelelő előképzettség biztosítása a tolmácsképzésbe jelentkezők részére.
  • Olyan szakemberek képezése, akik képesek a hallássérült és halló igénybevevők közti kompetens magas színvonalú jelnyelvi tolmácsolásra.
  • Jelnyelvi oktatás színvonalának emelése országos szinten.

Ismerd meg csapatunkat

Szabó Barbaraképzési vezető
E-mail: szabo.barbara@sinosz.hu

Telefon: 06 (1) 803-7388

Dobránovics Saroltaképzési referens
Kozma Krisztinanyelvész, tananyagfejlesztő
Szalkai Ivánoktató, tananyagfejlesztő